Køb Trulicity online uden recept

0 Comments

Trulicity

Ønsker du at købe Trulicity uden recept i Danmark? Trulicity er en kraftfuld ny behandling til mennesker med type 2-diabetes mellitus, som har vist sig at reducere blodsukkerniveauet og risikoen for hjertesygdomme.

Dulaglutid, den aktive ingrediens i Trulicity, efterligner virkningen af det naturlige hormon GLP-1 i kroppen for at kontrollere blodsukkerniveauet. Det er et injektionsprodukt, der er let at bruge, og som administreres en gang om ugen, hvilket gør det til et godt valg for folk med en travl hverdag.

Trulicity fås i 4 forskellige doseringer for at imødekomme en bred vifte af patientbehov med hensyn til blodsukkerstyring. For at minimere blodsukkerniveauet og risikoen for diabetiske komplikationer stimulerer det bugspytkirtlen til at producere mere insulin.

Trulicity er en fremragende mulighed for behandling af type 2-diabetes mellitus. Risikoen for hjertesygdomme reduceres, og blodsukkerniveauet sænkes, som det er vist i kliniske forsøg. Hvorfor vente? Hvis du virkelig ønsker at forbedre dit helbred, så køb Trulicity online i Danmark nu.

Mange mennesker i Europa udvikler type 2-diabetes uden selv at vide det. Langtidskomplikationer af diabetes er mulige, hvis sygdommen ikke diagnosticeres og håndteres korrekt.

Mennesker med diabetes har svært ved at kontrollere niveauet af glukose (sukker) i deres krop. Det fører til farligt høje blodsukkerniveauer, hvilket kan have fatale konsekvenser. Type 2-diabetes er en kronisk sygdom, der ikke kan helbredes, men som kan håndteres godt med kost, motion og medicin.

Sådan bruger du :
 • Hvis du ikke kan tage metformin (en anden medicin mod diabetes), og dit blodsukkerniveau ikke kan kontrolleres med kost og motion alene.
 • Metformin kan tages i kombination med anden diabetesmedicin, hvis det er nødvendigt for at opnå optimal blodsukkerkontrol. Disse ekstra lægemidler kan omfatte orale og injicerbare former for insulin.
Der er fire styrker af Trulicity:
 • Hver Trulicity-forfyldt pen indeholder 0,75 milligram dulaglutid i en 0,5 milliliter opløsning.
 • Hver Trulicity 1,5 mg fyldt pen er fyldt med en 0,5 ml opløsning, der indeholder 1,5 milligram dulaglutid.
 • Hver Trulicity 3 mg fyldt pen er fyldt med en 0,5 ml opløsning, der indeholder 3 milligram dulaglutid.
 • Med Trulicity 4,5 mg får du 4,5 milligram dulaglutid i en 0,5 ml opløsning, der allerede er pakket i en engangspen.

Hvordan man anvender

Trulicity: Sådan bruger du det

Følg altid instruktionerne fra din sundhedsudbyder eller apotek, når du køber Trulicity online i Danmark. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du tager denne medicin, så spørg din læge eller apoteker.

 • Til behandling af diabetes kan din læge ordinere 0,75 mg en gang om ugen, når Trulicity gives alene eller i henhold til dine specifikke behov.
 • En ugentlig dosis på 1,5 mg kan anbefales af din læge i kombination med anden diabetesmedicin.
 • Din læge kan beslutte at øge dosis til 3 mg en gang om ugen, hvis du ikke opnår god blodsukkerkontrol.
 • Den ugentlige dosis kan øges til 4,5 mg, hvis der er behov for bedre blodsukkerkontrol.

Trulicity 0,75 mg, 1,5 mg, 3 mg eller 4,5 mg penne med ugentlig dosis. Hver pen kan kun indeholde én dosis.

Du kan skrive, når du vil, med eller uden et måltid. Så vidt det er muligt, bruge det på den samme ugedag. Det kan være en god måde at huske det på at markere den første dag i ugen, hvor du injicerer den første dosis af din pen.

Trulicity injiceres subkutant i maven eller overbenet. Overarmen er et almindeligt injektionssted, hvis en anden giver injektionen.

Du kan bruge den samme del af din krop hver uge, hvis du ønsker det. Du skal dog vælge et andet sted i det område til injektionen.

Hvis du bruger Trulicity sammen med et sulfonylurinstof eller insulin, er det vigtigt, at du overvåger dit blodsukkerniveau som anbefalet af din læge, din apoteker eller sygeplejerske.

Før du køber Trulicity uden recept, bedes du læse følgende oplysninger. “Instruktioner til brug der følger med pennen.

Opbevaringsinstruktioner

Sikker opbevaring af Trulicity

Denne medicin skal opbevares et sted, hvor børn ikke kan nå den. Efter udløb vil etiketten på pennen og æsken angive en udløbsdato, efter hvilken medicinen ikke må bruges. Udløbsdatoen svarer til den sidste dag i måneden.

Opbevar medicinen koldt (mellem 2 og 8 grader Celsius) for optimal konservering. Bevar roen. Opbevar medicinen væk fra lys i originalemballagen.

Opbevares ved stuetemperatur (ikke over 30 grader Celsius)Trulicity kan holde sig frisk i op til 14 dage. Hvis medicinen virker uklar, misfarvet eller indeholder partikler, må du ikke bruge pennen eller medicinen.

Medicin må ikke smides i skraldespanden eller i afløbet. Se apotekets anvisninger for korrekt bortskaffelse af udløbet medicin. Økosystemet vil drage fordel af disse forholdsregler.

Tegn på type 2-diabetes

Type 2-diabetes er kendetegnet ved langsomt indsættende symptomer, som kan være for diskrete til at diagnosticere i de tidlige stadier af sygdommen. Når symptomerne dukker op, kan du opleve følgende:

 • Tør mund
 • Unormalt lav kropsvægt
 • Træthed
 • Urinvejsinfektioner Hyppig vandladning
 • Sår, der tager for lang tid om at hele
 • Øget sult
 • Svimmelhed
 • Nedsat syn
 • Følelsesløshed eller snurren i ekstremiteterne

Behandling af type 2-diabetes med trulicity

Den generiske betegnelse for dette lægemiddel er dulaglutid, mens varemærket er Trulicity. Dulaglutid er et ikke-insulinpræparat, der bruges, når kost og motion ikke er tilstrækkeligt til at kontrollere blodsukkerniveauet.

Det tilhører en familie af lægemidler, der kaldes GLP-1-receptoragonister. Resultatet er en reduktion i blodsukkerniveauet og en stigning i kroppens syntese af insulin. Ifølge nogle undersøgelser kan det også hjælpe med at reducere kolesterol og blodtryk.

Efter den første injektion af Trulicity bør du mærke et fald i dit blodsukkerniveau. Det kan tage op til 5 uger, før du mærker en forskel i dit blodsukkerniveau. Efter tre til seks måneders behandling bør du kunne mærke den fulde terapeutiske effekt.

Bivirkninger af Trulicity

Køb af Trulicity uden recept i Danmark kan forårsage bivirkninger, men ikke hos alle patienter. De mest almindeligt rapporterede bivirkninger er

 • Forstoppelse og diarré
 • Mavepine
 • Forstoppelse
 • Døsighed
 • Mavesmerter
Diabetesbehandling: Trulicity vs. andre muligheder

Trulicity gives, i modsætning til mange andre diabetesmidler, som en ugentlig injektion. En af fordelene ved Trulicity er, at det hjælper med at reducere sulten. At købe Trulicity online øger en diabetikers chancer for vægttab, når det kombineres med en sund livsstil.

Vores partnerapotek tilbyder mange muligheder for at håndtere diabetes og blodsukker, herunder det populære lægemiddel Trulicity. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at kontrollere din type 2-diabetes, bedes du kontakte os eller besøge vores hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *