Køb Saxenda uden recept ✔️ Online

0 Comments

saxenda

Hvad er Saxenda?

Ønsker du at købe Saxenda uden recept i Danmark? Saxenda er et injicerbart vægttabsprodukt. Det indeholder lægemidlet liraglutid. Kombineret med en sund kost og regelmæssig motion, kan det hjælpe dig med at tabe overvægt. Novo Nordisk ejer det registrerede varemærke for Saxenda-pennen.

Personer med et body mass index (BMI) større end eller lig med 30 kan få en recept på denne medicin. Det er også nyttigt for folk med et BMI på over 27, som er blevet diagnosticeret med helbredsproblemer forårsaget af deres vægt. Her er et par eksempler:

 • Type 2-diabetes og prædiabetes
 • Højt blodtryk eller hypertension
 • Dårlig lipidprofil
 • Søvnapnø på grund af udmattelse

Hvordan virker Saxenda?

Hovedkomponenten i Saxenda er liraglutid. Hormonet glukagonlignende peptid-1 (GLP-1) ligner strukturelt liraglutid. Dette hormon udskilles af tarmene efter et måltid, fungerer som en sultregulator.

På grund af sin lighed med GLP-1 kontrollerer Saxenda sult og mæthed. Som et resultat kan du spise mindre og tabe dig. Saxenda kan være mere effektivt, hvis du forsøger at indtage færre kalorier.

Hvad sker der, når du injicerer Saxenda?

Saxenda virker ved at manipulere hormonerne glukagon og glukagonlignende peptid-1 (GLP-1), som begge spiller en rolle for mæthed og sult. Når Saxenda injiceres, udløser det frigivelse af GLP-1 i tyndtarmen, hvilket resulterer i mæthed og reduceret kalorieforbrug.

Derudover kan det reducere glukoseniveauet og forringe fordøjelsen ved at binde sig til receptorer i bugspytkirtlen og hjernen. Saxenda kan, når det bruges regelmæssigt og som foreskrevet, have en dramatisk langsigtet effekt på kropsmasseindekset.

Hvor længe vil behandling med Saxenda være nødvendig?

Varigheden af behandlingen med Saxenda afhænger af mange aspekter, såsom din motivation for at tabe dig og den måde, din krop reagerer på lægemidlet. De fleste mennesker har brug for tre doser over en periode på 28 dage.

Men hvis dette viser sig at være effektivt, kan lægerne anbefale, at du fortsætter med at tage det i yderligere 2 måneder, eller endda 8 måneder. Antag, at du har brugt Saxenda i et par uger eller måneder uden succes. I dette tilfælde bør du spørge din læge, hvilke andre muligheder du har.

Virker Saxenda?

Saxenda-injektioner er yderst effektive. Undersøgelser har vist, at korrekt langtidsadministration af stoffet reducerer kropsfedt og øger energiniveauet.

Desuden gør stoffet folk i stand til bedre at styre deres appetit og trang, hvilket betyder mindre hyppige kostjusteringer.

Men som med al anden medicin bør patienter konsultere deres læge for at finde frem til den bedst mulige behandling og holde øje med eventuelle bivirkninger.

Hvis jeg får en indsprøjtning med Saxenda, hvor længe varer den så?

Den første dosis er minimal og vil blive øget i løbet af de første fem uger. Standardanbefalingen er at starte med 0,6 mg en gang om dagen i mindst en uge.

Derfor er varigheden af dine injektioner som følger:

Den første pen vil vare 17 dage, den anden 8,5 dage, den tredje 6,5 dage og så videre.

Er dette produkt det rigtige for mig?

Hvis du uden held har forsøgt at tabe dig ved at spise og motionere, kan du overveje at købe Saxenda i håndkøb i Danmark.

Saxenda er ikke egnet til alle patienter. Saxenda er ikke egnet til dig, hvis noget af det følgende gør sig gældende:

 • Du bør ikke købe Saxenda i Danmark, hvis du er allergisk over for liraglutid eller andre af dets indholdsstoffer.
 • Du har allerede stiftet familie eller vil gerne snart stifte familie. Dit ufødte barn kan blive negativt påvirket af Saxenda.
 • Du ammer

Dosis

Den injicerbare form af Saxenda er en pen. Saxenda administreres subkutant en gang om dagen. Injektionerne gives oftest i overarmen, låret eller maven.

En startdosis på 0,6 mg gives intravenøst én gang dagligt. Dette gøres normalt en gang om ugen, indtil en daglig dosis på 3,0 mg er nået. Her er et eksempel på skemaet:

 • Den første uge, tage 0,6 mg en gang om dagen.
 • I løbet af den anden uge, tage 1,2 mg en gang dagligt.
 • I løbet af den tredje uge, tage 1,8 mg dagligt.
 • I løbet af den fjerde uge, tage 2,4 mg en gang dagligt.
 • Dosis på 3,0 mg én gang dagligt opretholdes indtil uge 5.

For at reducere risikoen for bivirkninger på maven, såsom kvalme, opkastning og diarré, fordobles dosis hver uge.

Kontakt din læge eller apoteker, hvis du bemærker, at en forøgelse af dosis giver generende bivirkninger, der varer i 14 dage eller mere.

Alternativer

En næringsrig diæt eller måltidsplan og øget fysisk aktivitet er de mest effektive måder at tabe sig på. Denne strategi er den bedste og sikreste måde at tabe sig på.

En anden injektionspen, der er godkendt til vægttab i Europa, er Wegovy (kommer snart). Det fremstilles af det samme firma som Saxenda og indeholder lignende stoffer. Det er ideelt til folk, der har svært ved at klare daglige indsprøjtninger, da det kun skal indsprøjtes EN GANG OM UGEN i stedet for hver dag.

Ozempic er en anden GLP-1 agonist, der er tilgængelig i Europa. Selvom dette lægemiddel ikke er officielt godkendt til vægttab, kan praktiserende læger frit udskrive det til dette formål. Dette kan dog forstyrre distributionen af lægemidlet, hvilket kan have negative konsekvenser for mennesker med diabetes. Den aktive ingrediens i Ozempic og Wegovy (Semaglutid) er den samme.

Fedtreducerende kirurgi er en anden mulighed. Det ordineres til svært overvægtige patienter. Din læge er bedst placeret til at rådgive dig om fordelene ved denne mulighed.

Uønskede virkninger

De mest almindelige bivirkninger ved Saxenda er relateret til fordøjelsessystemet og omfatter sygdom, opkastning, diarré og forstoppelse. De forsvinder efter et par dage eller uger.

De hyppigste bivirkninger er som følger

 • Svaghed eller udmattelse
 • Svimmelhed
 • Søvnløshed
 • Symptomer på injektionsstedet som rødme, hævelse og ubehag.

Hypoglykæmi er også en potentiel komplikation. Personer med type 2-diabetes er mere tilbøjelige til at opleve denne bivirkning, selvom det også er muligt hos andre personer.. Koldsved, bleghed, hurtig puls, døsighed eller svaghed, rastløshed eller koncentrationsbesvær er alle tegn på hypoglykæmi.

Pankreatitis er en usædvanlig, men mulig bivirkning. Den kan være dødelig. Andre symptomer omfatter konstante, intense mavesmerter, kvalme og opkastning. Stop med at købe Saxenda online i Danmark, og søg straks lægehjælp, hvis du oplever nogen af disse bivirkninger.

Kontakt din læge eller apoteker, hvis du oplever bivirkninger.

Advarsler

Mulige lægemiddelinteraktioner

Angiv venligst på vores onlineformular, hvilken receptpligtig og ikke-receptpligtig medicin du tager i øjeblikket. Saxenda kan interagere med en række andre lægemidler, herunder :

Warfarin og andre antikoagulantia bruges til at fortynde blodet.
Insulin og sulfonylurinstoffer er to typer af antidiabetisk medicin.
Victoza og andre GLP-1-receptoragonister.

Saxenda og andre medicinske problemer

Angiv venligst oplysninger om eventuelle eksisterende medicinske tilstande i vores onlineformular.

Advarsel: Saxenda bør ikke anvendes, hvis du lider af nogen af følgende tilstande.

 • Svagt hjerte
 • Mindst 75 år gammel
 • Alvorlig nyresygdom
 • Alvorligt leversvigt
 • Betændelse i bugspytkirtlen

Sikkerheden ved Saxenda hos patienter, der lider af ovennævnte sygdomme, er endnu ikke kendt af producenterne.

Brug ikke Saxenda, hvis du eller en nær slægtning nogensinde er blevet diagnosticeret med MEN 2-sygdom eller medullær thyroideacancer.

FAQ (OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL)

Kan du fortælle mig, hvor meget vægt Saxenda hjælper med at tabe?

Ifølge producenterne af Saxenda resulterede lægemidlet i en reduktion af kropsvægten på 5% eller mere hos 70% af patienterne. Det svarer til et gennemsnitligt vægttab på 5 kg. Du kan finde ud af mere om at købe Saxenda online og dets fordele ved at besøge deres hjemmeside.

Hvor kan jeg få Saxenda til den laveste pris?

Vi tjekker jævnligt priserne hos konkurrerende leverandører i Europa. Vi rangerer regelmæssigt blandt de virksomheder, der tilbyder Saxenda til de laveste priser, og vil altid gøre vores bedste for at opfylde eller overgå prisen på enhver konkurrerende tjeneste.

Hvad er den maksimale varighed af behandling med Saxenda?

Din læge bør revurdere den forventede varighed af behandlingen med jævne mellemrum. Hvis du efter 12 uger med 3,0 mg dagligt ikke har tabt mindst 5 % af din kropsvægt, skal du kontakte din læge, bør du stoppe behandlingen.

Vil det medføre vægtøgning at stoppe med Saxenda?

At stoppe med Saxenda kan føre til vægtøgning.

Hvor kan jeg få fat i Saxenda?

Du kan afgøre, om du er en god kandidat til Saxenda-behandling ved at udfylde en online-vægttabsvurdering.

Hvordan injiceres Saxenda?

Saxenda administreres ved subkutan injektion (under huden). Indsprøjtningen er mest effektiv i den forreste del af låret eller taljen. Undgå at injicere i vener eller muskler. Yderligere oplysninger om, hvordan man injicerer Saxenda, kan findes i indlægssedlen.

Hvad er den gennemsnitlige levetid for en Saxenda-pen?

Levetiden for en Saxenda-pen er et spørgsmål, hvor svaret er nuanceret og varierer alt efter, hvor langt man er kommet i behandlingen. Den første pen vil vare lidt over to uger. Men når du har justeret din dosis, vil en pen holde i ca. 6 dage.

Hvornår skal jeg begynde at tage Saxenda?

Det bedste tidspunkt at begynde at tage Saxenda afhænger af din livsstil og sygehistorie. For at få mest muligt ud af Saxenda skal du tale med din læge om det bedste tidspunkt at begynde at tage det.

Hvad er forbudt, når du tager Saxenda?

Under Saxenda er det bedst at afstå fra at gøre følgende:

 • På grund af den øgede risiko for bivirkninger som hovedpine og kvalme anbefales alkoholforbrug ikke, når man tager Saxenda.
 • Saxenda bør ikke anvendes sammen med anden medicin uden først at konsultere din læge, da det øger risikoen for farlige lægemiddelinteraktioner.
 • Saxenda-brugere bør ikke ændre deres dosis uden at konsultere deres læge, da dette kan have uventede konsekvenser.

Er det sikkert at bruge Saxenda, hvis jeg er gravid eller ammer?

Hvis du er gravid eller ammer, må du ikke bruge Saxenda Injection. Liraglutid i dette lægemiddel kan have negative virkninger på fostrets og spædbarnets udvikling. Det er derfor vigtigt at konsultere en sundhedsperson, før du får denne injicerbare opløsning.

Kan Saxenda tages med eller uden mad?

Ja, Saxenda kan tages uafhængigt af mad. Det betyder ikke noget, om du tager det før eller efter et måltid.

Kan jeg pludselig stoppe med at tage Saxenda?

Undgå at stoppe pludseligt med at tage Saxenda for at minimere risikoen for abstinenssymptomer. Dosis kan dog reduceres over tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *